Новини

CAME повертається в мотоспорт разом з Aprilia
Новини

CAME повертається в мотоспорт разом з Aprilia

У день офіційного старту сезону MotoGP 2021 року в Катарі компанія CAME з гордістю повідомляє, що протягом наступних трьох років вона буде "Офіційним спонсором Aprilia Racing"

Рішення про спонсорство гоночної команди Aprilia у серії Moto GP відповідає великій пристрасті компанії до спорту та міжнародній стратегії розвитку та просування групи CAME та її брендів.
Насправді CAME визначає спорт як загальновизнаний засіб спілкування та носія позитивних цінностей, який може виступати мегафоном для підвищення обізнаності про компанію, її рішення та послуги.

«Ми в CAME завжди захоплювались спортом, - коментує Андреа Менуццо, голова CAME, - про що свідчить понад десятиліття спортивного спонсорства у футболі, велосипеді та мотоциклі. Цього року ми вирішили ще раз стати частиною конкурентного світу Moto GP, і ми обрали Aprilia Racing за її історію та походження, яке нас об’єднує. Наші компанії представляють регіональний досвід не лише в Італії, але і в усьому світі, тому було природним об’єднати наші сили для цього чемпіонату".
CAME підтримуватиме офіційних гонщиків команди Aprilia у всіх 21 гонках цього року та в найближчих сезонах: Aleix Espargarò є частиною сім'ї Aprilia з 2017 р. гонщик номер один протягом усього чемпіонату світу 2020 року. Він буде їздити разом з Lorenzo Savadori, який брав участь у 3 фінальних змаганнях сезону 2020, демонструючи швидкий прогрес вгору як тест-пілот Aprilia


Підписка

Повернутися до списку


CAME Україна вітає Вас!
Залиште ваш e-mail і отримайте корисну інформацію по продукції CAME
Якщо ви
  • Виробник воріт
  • Монтажник воріт
  • Системний інтегратор
  • Спеціаліст з систем безпеки
Натисніть сюди
Якщо ви
  • Шукаєте для власних потреб ворота, шлагбаум, домофон, паркувальну систему, боллард, систему контролю доступу та інше

Натисніть сюди
Не цікаво